NYÖPPNING AV DENNA SIDA, NY ÄGARE! 

10% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET (gäller till siste mars 2024)

Köpvillkor


Beställning
 

Du beställer enklast genom Nätbutiken. Men om du av något skäl ej kan göra din beställning i shoppen,
går det bra att beställa via e-mail på info@top-car.se 
Du kan även ringa in din beställning till kundtjänst
på tel. 0760-08 99 68.

För det fall beställaren är under 18 år så måste tillstånd ges av målsman före köpet godkännes och genomförs.Beställning som görs i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Bama Trading lider ekonomisk skada polisanmäls. All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

Öppet köp - 14 dagar

Enligt Distans och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad eller bruten emballage.150 kr för brutet emballage. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Vill du returnera en beställning kontaktar du top-car.se  per telefon 0760-08 99 68 eller e-post info@top-car.se .Det är vid alla typer av returer ytterst viktigt att produkten emballeras på ett sådant sätt att den ej riskerar att skadas i frakten.

 

Öppet köp - Kostnad för retur.

 

Vid retur ska Top-car kontaktas, så att retur sker till rätt adress.

 

När du returnerar en eller flera varor , fakturerar vi dig för frakt och administrativa avgifter. Returfrakt 250.- per kolli, samt administrativa avgifter 75.-.

 

Garanti

Alla garantier på produkter lämnas av våra leverantörer och tillverkare. Vi följer konsumentköplagen och reklamationer inom 6 månader behandlas enligt denna lag.

Fast fraktkostnad inom Sverige

Du betalar endast från 120 kr i frakt för order och leverans inom Sverige. Frakt utförs av Posten eller DHL beroende på produkt. Fraktfritt på order i butik som överstiger 5.500 kr.

Frakt av Posten/DHL

Leveranstid

Under normala omständigheter är leveranstiden 2-5 arbetsdagar efter det att vi mottagit din beställning. Om leveranstiden av någon anledning blir längre, kommer vi självklart att informera Er om det. Ni har då naturligtvis rätt att avstå eller ändra beställningen.

Betalning

Moms ingår i samtliga priser, men fraktkostnad tillkommer. Betalning görs mot med kortbetalning via Internet. Vi använder CertiTrades betalsystem (www.certitrade.net), vilket möjliggör betalning med Visa och MasterCard. Vid försäljning via konto/kreditkort börjar villkoren gälla så snart korttransaktionen har godkänts. Ingen extra avgift utgår för kortbetalning. Vi erbjuder i samarbete med Svea Ekonomi AB, Fakturaköp och Dela upp betalningen.

Betala med Visa eller MasterCard

Fakturaköp

I samarbete med Svea Ekonomi AB kan vi erbjuda dig betalning mot 10 dagars faktura.När du väljer att handla med faktura tillkommer expavg på 50kr inkl moms.När du väljer att betala med mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer.Leverans sker till den adress som finns registrerad såsom folkbokföringsadress.Betalningsvillkor är 10 dagar netto. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta med 2% per månad från förfallodagen. Vid påminnelse debiteras lagstadgad påminnelseavgift på 50 kr. Vid beställning mot faktura måste beställaren vara minst 18 år.

Betala med faktura

Dela upp betalningen (delbetalning)

Minsta belopp för att handla mot delbetalning är 1.250 SEK. Svea Ekonomi AB erbjuder dig att, efter godkänd kreditprövning som sker efter du fyllt i personuppgifterna i Kassan, teckna ett kontokreditavtal på de vilkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. För att beviljas kontokredit krävs att du skriver under det avtal Svea skickar till dig och återsänder detta till Svea inom 8 dagar. Om du inte gör detta har kontoavtal inte ingåtts och du ska därför betala hela beloppet på en gång enligt den faktura Svea sänder till dig under nästa månad. Svea kommer även att påföra ränta på fakturan (enligt gällande prislista) för tiden mellan leveransen och fakturans förfallodatum.

Ett kontoavtal innebär att du får en kredit som du kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle du betalar till Svea så kan du disponera motsvarande kreditutrymme som du amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Du åtar dig att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att du varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val du gjort.Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att det kostar något extra. Har du frågor gällande avtalet kan du kontakta Svea på telefon 08-735 29 69.

SveaWebPay Delbetalning

Fraktpris till utlandet

Fraktkostnaden till utlandet ligger mellan 200 kr - 2000 kr beroende på till vilket land och beställningens storlek. Vi kontaktar dig och informerar om gällande pris.När du beställer kommer det att stå att fraktkostnaden är 200kr, det gäller ej till utlandet. Du kan i samband med detta avbeställa om du tycker att fraktkostnaden blir för stor.

Leveransförsening

Om leveransförsening sker informerar vi Er det genom telefon eller e-post. Som kund har du alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi gör av förståeliga skäl allt som vi kan påverka för att fullfölja din beställning. Det finns tyvärr tillfällen som gör det omöjligt för oss att fullfölja beställningen, t.ex då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss.Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Avbeställning

Avbeställning gör du genom att kontakta top-car.se per telefon eller e-post. Avbeställning efter det att varorna har levererats är ej möjlig. I det fall varan redan är levererade är kunden skyldig att motta beställningen. När varan eller varorna är mottagna gäller gäller öppet köp enligt gällande lag. 

Öppet köp - Kostnad för retur.

Vid retur ska Top-car kontaktas, så att retur sker till rätt adress.

När du returnerar en eller flera varor , betalar du enklast returen själv. I annat fall fakturerar vi dig för frakt och administrativa avgifter. Returfrakt 250.- per kolli, samt administrativa avgifter 75.-. 

Transportskada

Vid en transportskada ska du omedelbart anmäla skada vid utlämningsställe eller till transportör om transport sker till annan plats än ombud. Det är av stor vikt att du som kund kontrollerar vara eller varor. Upptäcks en skada efter att emballage avlägsnats är det viktigt att dokumentera skada med bilder så att det kan styrkas mot transportbolaget. Anmälan måste inkomma till transportbolaget inom 7 dagar från att gods är utlämnat. Rapportera även skadan till oss per mail.

Reklamationsvillkor

Det är lämpligt att du som kund kontrollerar varor vid ankomsten, för att verifiera att denna är riktig och felfri. Vid reklamation skall kund kontakta top-car.se. Det är vid alla typer av returer viktigt att produkten förpackas på ett sådant sätt att den ej riskeras att skadas. För privatkonsument är returfrakten fri vid ett giltigt returärende.

Ej uthämtade paket

Paket som ej hämtas ut från Postens utlämningsställe inom 14 dagar returneras till oss. (gäller vid leverans med Posten). Du som kund har då ej fullföljt dina åtaganden för öppet köp och kommer därmed att vara betalningsskylldig.

Personuppgiftspolicy GDPR

När du lägger din beställning eller registrerar dig som kund hos oss Bama Trading uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig och myndigheter. Kunduppgifter lagras i maximalt 8 år av oss. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Äganderättsförbehåll

Alla varor förblir Säljföretagets egendom tills dess full betalning erlagts.

Övrigt

top-car.se förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer samt produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a. att en vara utgått, har top-car.se rätt att häva köpet.